سفارش تبلیغ
صبا ویژن

10 نکته ی طلایی برای تولید محتوای سایت

10 نکته ی طلایی برای تولید محتوای سایت

اینترنت محیطی بی رحم است که برای جلب مخاطب نباید از کوچک ترین راه های بهتر شدن بگذریم... در حال حاضر بیش از دو میلیارد سایت وجود دارد و بیشتر از چهار میلیارد بار در روز از سراسر دنیا و با آی پی های متفاوت در گوگل سرچ انجام می شود و با روش های مناسب جلب مخاطب و تولید محتوای کارآمد میتوان مخاطبان بسیاری رو با سایت و یا محصولات خود آشنا کنید. با ما همراه باشید تا ده نکته برای تولید محتوا ی بی نقص را به شما آموزش دهیم.تولید محتوا

 

1. مخاطب هدف را شناسایی کنید:

شاید به نظر ساده بیاید ولی نویسندگان کمی هستند که قبل از شروع به نوشتن به این فکر کنند که برای چه کسانی دارند مینویسند و دقیقا چه افرادی قرار است این نوشته، پیام، محصول و به طور کلی محتوای آن ها را مشاهده کنند و این نکته ی بسیار مهمی است که باید به آن دقت کنید. ابتدا باید مخاطبان درجه یک خود را انتخاب کنید و پس از آن مخاطبان درجه دو که میتوانند بر مخاطبان درجه یک تاثیر بگذارند و یا تبدیل به مخاطب درجه یک شوند.

 

مخاطبان به روش های مختلفی با یک سایت آشنا میشوند مانند تبلیغ ها، لینک سایت های دیگر، اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی و در نهایت با استفاده از موتور های جست و جو ؛ اگر شما میخواهید در وب مخاطب را جذب کنید مهم ترین بخش ، موتور های جست و جو هستند. ممکن است متن شما به طرز بی نقصی نوشته شده باشد و محتوای آن نیز کاملا مفید باشد ولی تعداد کمی از طریق سرچ کردن شما را بیایند پس باید با ذهنیت مخاطبان هدف آشنایی داشته باشد و تیتر هایی بنویسید که آن ها را جذب کند.

 

2. از روش هرم برعکس برای محتوای خود استفاده کنید:

با تحقیق های انجام شده به این نتیجه رسیده ایم کاربران اینترنتی هنگامی که وارد یک سایت میشوند در تنها چند ثانیه تصمیم میگیرند که آیا این سایت مناسب آن هاست یا خیر پس شما باید محتوا را به روش هرم برعکس ایجاد کنید به نحوی که مخاطب پس از ورود به سایت پیام اصلی و مهم متن را بخواند و در ادامه پیام های ثانوی و تکمیلی را متوجه شود.

 

به طور مثال به همین مقاله توجه کنید که در تیتر و چند خط اول پیام کلی مقاله را به مخاطب توضیح میدهیم و در ادامه موضوع را باز کرده و بیشتر جزئیات را شرح میدهیم و این مقاله را میتوانیم به دو بخش کلی یعنی تیتر اصلی به همراه مقدمه و تیتر نکته ها تقسیم کنیم و جزئیات هر نکته که باعث فهم بهتر مقاله میشود.

 

3. جمله ها را ساده و تا حد امکان کوتاه بنویسید:

کاربران امروزی بر عکس گذشته که روزنامه مطالعه میکردند و از جملات کامل و پر تشبیه لذت میبردند به دنبال جمله های کوتاه و کاربردی هستند که کاملا به کار آید و آن ها را خسته نکند. و البته با توجه به گستره ی کلی مخاطبان و درجه ی توان مطالعه ی آن ها بهتر است متن را ساده نگه داریم و اصطلاحات پیچیده مگر در محتوای تخصصی استفاده نکنیم و حتی اگر کردیم معادل آن را رو به رویش و یا در پرانتز مشخص کنیم.

 

4. بهترین روش گفتاری را برای متن خود انتخاب کنید:

هر متن را میتوان به چند گونه ی مختلف نوشت ولی برای بعضی از قالب های خاص باید بتوانید بهترین شیوه را استفاده کنید تا بیشترین تاکید را بر منظور خود داشته باشید.

 

به عنوان مثال میتوانید بگویید واکسن کورونا توسط دانشمندان ایرانی کشف شد و یا بگویید دانشمندان ایرانی واکسن کورونا را کشف کردند که در جمله ی اول تاکید بر واکسن است و در جمله ی دوم تاکید بر دانشمندان که با توجه به موضوع خبر کشف واکسن اهمیت بیشتری دارد و باید تاکید جمله بر آن باشد.

 

5. تنها به نوشتن اکتفا نکنید و مثال هم بزنید:

همان طور که در مورد بالا متوجه شدید مثال زدن با استفاده از جمله های تکمیلی، عکس و جدول،ویس یا ویدئو و روش های دیگر میتوانید اثر مقاله را بیشتر کنید مانند نکته ی شماره 5 که با توضیح کامل تر ادا شد.

 

6.دایره لغات گسترده ای را استفاده کنید:

کلمات مانند محتویات غذا هستند اگر تنها از چند کلمه ی خاص استفاده کنید مخاطب را دلسرد میکنید و کاربری که مقاله ی شما را مطالعه میکند صبرش را از دست داده و تا انتها با شما باقی نخواهد ماند پس بهتر است از کلمات متوع، اصطلاحات جذاب و یا حتی ضرب المثل ها برای متون خاص استفاده کنید.

 

7. محتوای خود را طوری ایجاد کنید تا با سطحی خواندن قابل فهم باشد:

خیلی از کاربران هنگاهی که وارد سایت شما میشوند دنبال بخش خاصی از محتوا هستند به طور مثال برای همین مقاله تنها میخواهند بدانند که منظور از هرم بر عکس در ایجاد محتوا چیست پس باید محتوای شما به شکلی باشد که با تنها گذشتن از خطوط بتوان بخشی را که به دنبالش هستند پیدا کنند. حال روش هایی برای این منظور وجود دارد مانند استفاده از تیتر ها مشابه روشی که ما استفاده کردیم، البته به خاطر داشته باشید در تیتر ها توضیحات کافی را بدهید، بخش بخش کردن مطالب و توضیح هر کدام به طور جداگانه و راه های دیگر.

طراحی سایت

 

8. اهمیت مدیا های مختلف را از یاد نبرید:

گاهی اوقات استفاده از کلیپ های کوتاه مدت یا عکس ها و مانند آن ها باعث میشود تا حجم بسیار بیشتری از مطالب را به کاربران اطلاع دهید مانند استفاده از نمودار دایره ای (pie charts) به جای شرح دادن جداگانه. و یا حتی اگر مطلب شما خیلی خشک و یا سنگین شده است با استفاده از چند تصویر مقداری به مطلب جلوه ی بیشتر بدهید و جذاب ترش کنید.

 

9. محتوای خود را به صورت لایه لایه ایجاد کنید:

منظور از لایه لایه بودن این است که شما میتوانید با استفاده از لینک های مختلف مخاطبان را از یک بخش سایت به بخش های دیگر هدایت کنید و باعث شوید کاربر کامل ترین و بیشترین استفاده را از سایت شما ببرد. و البته مراقب باشید که مطلب شما زیاد از حد لینک نداشته باشد به شکلی که مخاطب تصور کند شما تنها دارید برای دیگر مطالب گاها بی ربط تبلیغ میکنید بلکه باعث شود کاربر آزادی بیشتری در سایت شما داشته باشد.

 

10. تلاش کنید کاربران از سایت شما سیر نشوند!

در نکته آخر میخواهیم به شما گوش زد کنیم که مطالب را به حدی جذاب و مفید ایجاد کنید که در صورت جذب مخاطب، مخاطبان بخواهند بیشتر هم در سایت شما بمانند و باقی سایت را نیز بازدید کنند.

 

در نهایت میخواهیم همیشه به یاد داشته باشید جذب طرفدار برای سایت شاید کاری وقت گیر و بسیار سخت به نظر برسد ولی با تولید محتوای ایده آل میتوانید بیشتری شیب رشد را به ایده آل هایتان داشته باشید.

 

امیدواریم از این مطلب لذت برده باشید.

منبع : https://bisunweb.com/mag/10-golden-points-for-website-content-making/